Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
  English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 

ЗА НАС

 

МеталАрт - Тетово е претпријатие за производство, проектирање и изведба на широк спектар на метална галантерија. Постоиме од 1999 година и секојдневно го зголемуваме и пршируваме нашиот асортиман и обем на работа раководејќи се од барањата и потребите на потрошувачите.

Претпријатието брои 25 вработени: инженери, техничари и ВКВ мајстори со големо искуство, кои успешно ги реализираат работните задачи. Главна дејност на нашето претпријатие е изработка на сталажи, опрема за маркети, метални полици, рафтови, држачи за разни производи, кафези и друг вид на метална галантерија.


 

 

 

 

 

 


Нашите производите се со доста висок квалитет, изработени од висококвалитетно железо и заштитени со специјална електростатска пластика. При изработката на нашите производи користиме модерна технологија која ги прави нашите производи препознатливи по својот квалитет.


 

 


Доказ за успешната работа е долгогодишната соработка со повеќе реномирани фирми како што се: WRIGLEY, NESTLE, COCA-COLA, COLGATE, HIPP и други. Нашите производи се пласираат и на пазарот во следните земји:

             Македонија

             Србија, Косово

              Албанија

             Босна и Херцеговина

             Хрватска

              Црна Гора

              Словенија

              Унгарија

      

Ние успешно ги исполнуваме сите ваши желби бидејќи:

НИЕ НЕ СМЕ МАЈСТОРИ - НИЕ СМЕ УМЕТНИЦИ      

 
Dani i Tanja