Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
  English English Deutsch Deutsch France French

 

>>>ПРОИЗВОДИ <<<

 

 

 
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

 

Нашите производите се со доста висок квалитет, изработени од висококвалитетно железо и заштитени со спацијална електростатска пластика. Во својот капацитет, MetalArt - Тетово има опфатено и изработка на опрема за маркети, магацини и тоа лесни, средни и тешки сталажи, рафтови, полици и регали со различни димензии , како и различни типови на метални држачи, кафези и друга метална галантерија.

 

Држачи за ЦД
 
Полица за алати
 
Метална полица
  Метален кафез
Држачи за ЦД
 
Полица за алати
 
Метална полица
 
Метален кафез
400x280x400
 

Сите наши производи се со гарантиран квалитет, а се изработени од метал и комбинација со друg материјал  со димензии, форма и боја по желба на купувачот, со можност за транспорт и едноставно монтирање и користење.

 
Dani i Tanja