Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ЗА TOBACCO ПРОИЗВОДИ

 

 

MetalArt проектира и проиведува метална галантерија со разичен дизајн и димензии според потребите на потрошувачите и за потребите на трговија со весници, цигари и сл. Во призводниот погон на нашето пртпријатии за оваа цел изработуваме широк спектар на метални полици, рафтови и друга металнa галaнтрија.

 

 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
600x500x1750
 
Метален рафт
600x500x1750
 
Метален рафт
480x400x1600
 
Метален рафт
450x550x1250
 
 
Метален рафт
 
Метален рафт
  Држач за цигари  
Држач за цигари
 
Метален рафт
600x500x1750
Метален рафт
480x400x1600
 
Држач за цигари
600x500x1750
 
Држач за цигари
600x500x1750
 
Tanja i Dani