Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
3Д БУКВИ ОД СТИРОПОР

 

MetalArt проектира и проиведува 3Д букви од стиропор. Овој тип на производи се изработува по нарачка на купувачот со соодветен дизајн, димензии и форма.

 

Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
   
 
 
   
 
Метален рафт
 
     
 
   
 
Dani i Tanja