Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ДРУГИ ПРОИЗВОДИ
 
 

 

MetalArt е претпријатие во кое се произведуваат и различни видови на производи за најширока употреба, со димензии и дизајн по желба на купувачот. Ви претставуваме само еден мал дел од нашиот асортиман

 

 
Цд држачи
 
Метален шкаф
 
Метална закачалка
  Метална рамка
 
Цд држачи
440x130x420
 
Метален шкаф
400x400x600
 
Метална закачалка
440x130x420
 
Метална рамка
400x400x600
 
Метален знак
 
Метален држач
 
Метален држач
  Метална решетка
 
Метален знак
400x400x600
 
Метален држач
400x400x1500
 
Метален држач
510x310x620
 
Метална решетка
400x400x600
 
 
 
Метален држач
  Метална полица  
Метална решетка
 
Метални полици
500x600x1100
 
Метален држач
100x120x210
 
Метална полица
105x130x210
 
Метална решетка
105x130x210
 
Tanja i Dani