Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ЗА ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА

 

MetalArt проектира и проиведува метална галантерија со разичен дизајн и димензии според потребите на потрошувачите и за потребите на прехрамбената индустрија. Во призводниот погон на нашето пртпријатии се изработува широк спектар на метални полици , рафтови и друга метална галнтерија. Ви претставуваме дел од нашите производи

 

Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
210x280x390
 
Метална сталажа
180x180x430
 
Метална сталажа
105x130x420
Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
210x280x390
 
Метална сталажа
180x180x430
 
Метална сталажа
105x130x420
Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
210x280x390
 
Метална сталажа
180x180x430
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
  Метална сталажа  
Метална сталажа
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
480x400x1600
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
 
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
Метална сталажа
105x130x420
 
Метален држач
210x280x390
 
Метална сталажа
180x180x430
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
 
Метална сталажа
  Метална сталажа  
Метална сталажа
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
480x400x1600
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Метална сталажа
105x130x420
 
Dani i Tanja