Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ПРОИЗВОДИ ОД ПЛЕКСИГЛАС

MetalArt проектира и проиведува од вискококвалитетен материјал и пластични сталажи и производи за потреби на трговија и угостителство. Овој тип на галантерија се изработува по нарачка на купувачот со соодветен дизајн, димензии и форма.

 

Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
 
 
 
 
Метален рафт
 
Метален рафт
  Метален рафт    
 
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
Метален рафт
 
       
   
Dani i Tanja