Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ЗА ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА

 

MetalArt е претпријатие во кое се произведуваат и изработуваат различни видови на кафези за вашите домашни миленичиња со димензии и форма и боја по желба на купувачот. Ви претставуваме само еден мал дел од нашиот асортиман.

 

Метален кафез
 
Метален кафез
 
Метален кафез
 
Метален кафез
400x280x400
 
Метален кафез
400x280x400
 
Метален кафез
480x400x1600
 
Метален кафез
400x280x400
 
Метален кафез
 
Метален рафт
  Метален рафт  
Метален рафт
Метален кафез
500x600x1100
Метален рафт
480x400x1600
 
Метален рафт
600x500x1750
 
Метален рафт
210x280x390
 
Dani i Tanja