Eurometal 99
P.O.BOX 109 - TETOVO
R Macedonia, EUROPE
tel: ++ 389 44 331 746
   

 
      English English Deutsch Deutsch France French

 

>>> ПРОИЗВОДИ <<<

 
ЗА НАФТЕНА ИНДУСТРИЈА

 

MetalArt проектира и произведува и различни видови на метални сталажи, рафтови, полици и друга метална галантерија како сталажи за гуми, акумулатори и други производи за потребите на нафтената индустрија, како и за претпријатијата за промет со нафта и нафтени деривати.

 

Метален рафт за нафтена индустрија
 
Метален рафт за нафтена индустрија
 
Метален рафт за нафтена индустрија
 
Бензинска станица
Металнен рафт
450x550x1250
 
Металнен рафт
600x300x1900
 
Металнен рафт
480x1300x1620
 
Бензинска станица
 
Металнен рафт
 
Метална
  Метална  
Детал- метална
Металнен рафт
400x400x1500
 
Метална
конструкција
 
Метална
конструкција
 
Детал- метална
конструкција
 
     
     
     
Dani i Tanja